понеделник, 22 август 2011 г.

Нов живот за книгитеОколо 200 книги лежат у нас - прочетени и изконсумирани.
Едва ли някога ще ги прочета пак. А ми трябва място за нови. Реших, че най-добре е да преминат в ръцете на следващ читател. Опитах да ги подарявам, но се оказа, че този метод по някаква причина не работи.
За това ще ги продавам.
Всеки ден (или поне ще опитам да е всеки ден) ще пускам в Нов живот по едно ревю на книга + коричната цена + цената, на която продавам. С потенциални притежатели на бившите ми книги от София ще се уговаряме за удобно време и място, за да си получат книгата без да се оскъпява от куриери и т.н. Желаещите от провинцията ще си получават книгите срещу наложен платеж чрез Бългасрки пощи (опитът говори, че услугите им са най-евтини сравнени с куриерските фирми).
В случай, че се интересувате от някоя от книгите, пишете ми мейл на bistra.georgieva@gmail.com или по скайп: toogood_tobe_light

1 коментар:

Бистра каза...

Бистре, от известно време правя същото (чистя книги, които няма да чета пак или изобщо, за да освободя място за нови) и мога да ти препоръчам да ги листнеш в Книжен пазар; даже ако са наистина 200, хората от сайта ще го направят вместо теб :-)
Шансът някой да намери това, което търси, там е много по-голям отколкото в отделен блог. Най-добре двете заедно, разбира се, стига да ти стигне ентусиазмът за ревюта всеки ден :-)
При всички положения ще следя положението, сигурно ще си харесам нещо :-)