понеделник, 3 март 2008 г.

Бръм Бръм

Седим си гушнати на парапета на Моста на влюбените. Покрай нас минават хора, шарени, усмихнати хора. Говорим си за Нещата от живота ;-) За завистниците, за злонамерените, за това, че единствените, на които могат да навредят, са те самите.
Защото, когато знам коя Съм, когато обичам, когато съм Едно с този, когото обичам, никой и нищо не може да ни попречи да бъдем щастливи.
С мама и систъра си направихме женска разходка до вилата :-) Борихме се около 5 часа с новия пъзел и в резултат наредихме само рамката :-) Мама доволно си окачи на стените новите картини и другите "ценности" :-) Аз прочетох с кански мъки "Процесът" на Кафка. През живота си по-скучно нещо не съм чела! Изтормозих се!
Не искам да прекалявам с любовните теми, но искам да ви кажа, че е УЖАСНО хубаво да си влюбен, да обичаш, да ти светкат очичките постоянно, да си пиян от любов, да ЖИВЕЕШ във всеки смисъл на тази изтъркана от експлоатация дума! :-)
Сега отивам да се разкрасявам, да пея под душа, да си лакирам ноктите в розово и каквито още щуротии ми дойдат наум!
П.П. Когато е влюбен, на човек му идва смелост за всякакви неща! :-) Опитайте и вие! В домашни условия. Безопасно е. :-)

5 коментара:

Анонимен каза...

Нямам нищо против чудесното ти настроение, но все пак задавам въпроса: има ли по-опасно нещо от това, да обичаш истински???

Бистра Георгиева каза...

Има, да.
Да не обичаш.

Анонимен каза...

Щях да напиша нещо, но се отказах...Няма да се разберем с теб по този въпрос, но, повярвай ми, любовта е болест:)))

Бистра Георгиева каза...

Уважаеми Марсел, свободен си да напишеш каквото искаш :-)
Но дай да уточним няколко точки:
1. Въобще не изпитвам нужда да се разбирам с теб по каквито и да било въпроси.
2. Вярвам в каквото ми изнася. В случая, не ми изнася да вярвам, че любовта е нещо лошо. Така че, можеш да се скриеш в дън горите тилилейски с твоя песимизъм :-)
3. Любовта е такава, каквато си я направиш. А това, че я наричаш болест, ме навява на мисълта, че си умираш да се чувстваш жертва. И то не само на любовта :-)

Анонимен каза...

Разсъждаваш в стила на Уилям Джеймс и Унамуно, допада ми:))))